Beoordelingen van Masada Enschede

Recente recensies van Masada Enschede

4 sterren na 318 reviews

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kebab schotel met extra vlees, idd meer dan genoeg vlees :), en lekker.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet lekker door gebakken, spareribs goed gaar en lekker pikant, nette bezorging en op tijd.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Vriendelijk personeel Top op alle fronten!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Döner was iets te hard gebakken daardoor te taai geworden.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drinken vergeten, half uur te vroeg bezorgd, bezorger deed ook nog chagrijnig dat ik niet snel genoeg open deed. Vaste klant voor pizza maar dit was de laatste keer

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak uitstekend. Bezorging netjes optijd. Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, warm en snel bezorgd! Goede kwaliteit en een aanrader 👍🏼

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten war altijd heerlijk maar de kwaliteit gaat er helaas op achter uit

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gevraagde tijd & lekker.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer dan verwacht (was maar een bestelling voor 1 persoon). Smaak was goed, maar heb 't idee dat de donerbox kleiner is dan vroeger. Lahmachun was lekker, maar niet super warm.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer verrukkelijk. Masada is en blijft mijn favoriet.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snel geleverd en zeker niet vet!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kapsalon, zoals altijd. Alleen heel erg jammer dat ze het belangrijkste waren vergeten mee te leveren; de knoflooksaus. Aantal keer geprobeerd ze te bellen maar ze waren telefonisch niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteren via de website besteld, netjes aangegeven dat wij om 18:00 uur het eten willen ontvangen. Helaas stond de bezorger er al om kwart over 5, de bezorger belde waarom er niet open werd gedaan, en ik heb netjes aangegeven dat wij nog niet thuis waren, en wij aangegeven hadden om 18:00 uur het eten te willen ontvangen. de bezorger is teruggekomen om 18:00 uur. echter leek het of de burgers niet opnieuw gemaakt waren, maar geprobeerd warm te houden. ze waren niet echt warm meer. Helaas was dit al de 2e keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op aangegeven tijdstip bezorgd. Het eten was goed op temperatuur, het heeft heerlijk gesmaakt!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten snel bezorg voor zoon grote bestelling tot de volgende keer!!!!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Masada omdat ze een fantastiche burger hebben! Het is warm bij aankomst (en ik woon ongeveer 15-20 minuten met de auto van hen vandaan) en altijd goed verpakt.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten goeie service echt een aanrader

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Service en kwaliteit altijd goed.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 21:00 uur besteld, om 21:14 bericht dat mijn bestelling onderweg was. Toen ik om 21:50 nog niks had heb ik maar even contact opgenomen en wat bleek. Foutje in de keuken mijn bestelling was nog niet klaar. Uiteindelijk om 22:15 mijn eten ontvangen. Was wel weer heel lekker.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was koud dus weggegooid

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet zoals verwacht. Kleine porties en waterige saus. Volgens de bevestigingen per mail, zou de maaltijd een kwartier onderweg zijn geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect!!!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten, ideaal dat je niet via thuisbezorgd hoeft te bestellen en dat het via jullie eigen site/app kan.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker was het eten en de actie was top en we gaan zeker vaker hier eten halen. Ook heel vriendelijk allemaal dus van ons krijgen jullie een verdiende dikke 10 en dubbele dikke duim

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de gewonnen facebook actie in ontvangst mogen nemen. Top bezorging en smaakte heerlijk zoals altijd! Nogmaals bedankt.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm.mer dan genoeg en op tijd en snel bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen sambal bij me bestelling/en tomaat op eten waarbij ik aanklikte geen tomaat,keer ervoor geen blikjes cola,keer ervoor geen pita broodje bij de shoarma van me zoontje,keer ervoor geen saus en op de pizza geen ananas voorvoor je 1,50 extra betaal. Het eten is goed alleen gebeurd heel erg vaak dat de bestelling niet compleet is of afwijkt! We bestellen vaak ergens anders nu maar af en toe proberen we het weer zonder beter resultaat erg jammer,telefooniste zegt gewoon dat ik de pech heb dat het toevallig bij mij gebeurd elke keer....sure...beetje klantonvriendelijk,komt ze met korting aan op de volgende bestelling( vorige keer €1 maarliefst! Wow....

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superr lekkerrr!

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd goed eten maar de vorige keer moest ik 1,5 uur wachten op mijn bestelling welke bijna helemaal koud aankwam, nu een lasagne welke smaakte naar een goedkope kant en klare lasagne waar je dan ook nog veel geld voor betaald. Helaas viel me erg tegen..

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd alles goed Eten en bezorging

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten op 2 döner boxen. En als ik de bezorger erop aanspreek, negeert hij mij en loopt gewoon weg. Zo ga je niet met klanten om! (Ik snap dat de bezorger er waarschijnlijk niks aan kan doen, maar hij had het door kunnen geven. Maar wat hij deed kon echt niet)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weet alleen niet of het normaal was dat we 1 pita en 1 groot brood gekregen ipv 2x groot wat we besteld hadden

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel. Bestelling was er binnen 15 minuten (op een zaterdag). Plus hun kapsalon is de beste.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzel niet lekker . Lijkt net of er een ijzeren smaak aan zit echt niet lekker dus geen aanrader . Kip heel flauw van de kapsalon. Niet gewend van jullie normaal heel lekker!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was niet echt warm, wel goede Kwaliteit en goed verzorgd. De bezorging gewoon goed.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is heel goed, alleen jammer dat we 1 uur en een kwartier moesten wachten op de bezorging.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed bevallen, alles warm en zelfs de aardappeltjes nog knapperig, voor ons geen adana meer...

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er word niet aan de tijd gehouden die hun zelf geven en als je ze dan erop aanspreekt krijg je alleen wij hebben het druk

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de bodem niet lekker was dun.en hoe kouder die werd des te harder werd de bodem.jammer verders smaak was goed.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd het eten zo goed als koud aangeleverd. leek wel of het eten tegen de airco heeft gestaan. En geen saus mee geleverd. terwel het wel op de bon stond. Bezorger leek erg haast te hebben. Hierdoor zag ik deze gebreken pas toen hij al vertrokken was. Dit lijkt mijn niet de aart van de vezorger maar eerder personeel tekort. Was overal een erg negative ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde dit keer lang voordat we het eten hadden en toen waren ze de knoflooksaus ook nog vergeten erbij te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat en incompleet.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig en meer dan voldoende voor me.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja top. Eten smaakte echt top. Ook ruim voldoende. Grote porties dus. Alleen bezorging duurde vrij lang.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als jarenlang constante kwaliteit, goede bezorging en bij een foutje lossen ze het snel op.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza shoarma en de aardappelschijfjes waren heerlijk. Helaas zat er geen blikje cola light bij, die we wel hadden besteld. Hopelijk wordt het de volgende keer goed gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tosti's waren oke. Maar de wrap was echt niet te eten! Leek wel oude sla wat erin zat. Zurige smaak, wrap was niet te eten leek wel een half rauwe pannekoeken ofzo.. de kip was opzich lekker wat erin zat en de honing mosterdsaus was te veel. Voor mij niet snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer alles toppie, smaakte weer goed, mooi snel op tijd geleverd.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en op de vermelde tijd klaar

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorgtijd, eten was goed warm en vult goed!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes wederom slap en vet. De 3e keer op rij. We bestellen wel eens en dan altijd bij Masada. Helaas was dit de laatste keer. Jammer dat de kwaliteit zo is achteruitgegaan. Ze hadden altijd onze voorkeur maar zijn ons nu kwijt als klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima in orde, alleen jammer dat er toch zout/kruiden op de frites zaten, vermeld bij de bestelling dat de frites zonder zout en of kruiden gewenst zijn. Dit was overigens de eerste keer dat dit gebeurde.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was slecht dit keer. Vlees verbrand en aardappelschijfjes heel hard. Niet van jullie gewend.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je heerlijk wilt eten dan ben je bij masada aan het goede adres snelle bezorging en aardige bezorgers en het eten is super

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoit op tijd en lekker eten. Goeie portie

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar had beter gesmaakt met de sauzen die we erbij hadden besteld. Wel betaald voor de sauzen, maar dus niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging!

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site om te bestellen, een snelle bezorging en heerlijk eten. Een aanrader!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voor 18.30u besteld kreeg al om 17.45 Gelukkig waren we al thuis op dat moment. Eten was ook eerder koud als warm. Dit zijn we niet gewend van Masada.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten geleverd. Super warm en lekker.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak. Helaas door dat de bezorger meerdere bezorgingen deed was het niet heel warm meer.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was droog en aangebrand Ook het Turks brood was helaas droog De bezorging ging mis waardoor de helft 10 min. Later werd bezorgd. Normaal altijd tevreden, maar helaas dit keer niet.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en prima kwaliteit!!!!

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen toelichting het is super.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snelle en nette bezorging

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ook regelmatig leuke acties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Is de derde keer dat we verkeerd bestelling krijgen!!!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat bezorgkosten in rekening worden gebracht in de wijk / enschede zuid Was voorheen niet het geval.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Ook keurige afhandeling van een door mij te veel betaald bedrag. Complimenten! Zou zo graag weten waar je die heerlijke kruiden (bij de friet en geb. aardappelen) kunt kopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben beter gewend. En weer saus vergeten. Bestel wekelijks het zelfde maat gaat elke keer wel wat mis. Jammer dat kwaliteit achter uit gaat.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken 5 sterren, maar de afgelopen 2x was het blijkbaar druk en dat was te merken. Sauzen waren niet bijgeleverd (zijn relatief snel nageleverd), de aardappels waren vet en slap, en de pizza shoarma had veel te lang gestaan. Een slappe, stugge pizza dus. En dit is dus de 2e keer dat het eten niet goed is. De vorige keer heb ik het voordeel van de twijfel gegeven, maar nu vond ik dat ik dit moest melden. Je betaald er immers iedere keer goed voor. Dan moet de kwaliteit ook iedere keer goed zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete restaurant van heel Enschede. Al jaren top kwaliteit.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten. goede porties.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke producten maar te lange bezorgtijd.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect zoals vele malen daarvoor.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de gratis fanta die bij de pizza hoorde er niet bij zat.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was prima en de hamburger erg goed. De patat was wel erg slof en bijna koud

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Helaas was onze bestelling zo als vaak niet goed. We bestellen een broodje shoarma met kaas zonder groen. En krijgen een broodje shoarma. ZONDER KAAS. wel netjes zonder groen. Gaat helaas vaak fout bij jullie. Het eten was wel lekker.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, altijd

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was (net als altijd) lekker, maar er miste (net als altijd) een aantal sausjes waar wel voor betaalt is. Normaal bel ik daarvoor op, maar aangezien de reactie altijd is dat we de sausjes dan pas over een uur krijgen (i.v.m. bezorgen) dit keer maar niet gedaan. Masada: jullie eten is hartstikke lekker maar let er echt op dat je alles daadwerkelijk bezorgd!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, niets op aan te merken,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snelle bezorging

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, veel en op tijd. Prima.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima! Jullie broodjes kip zijn super van smaak!!!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta met zalm en garnalen is vooral aan te bevelen

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer een heerlijke pizza.

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de kwaliteit is altijd gewaarborgd. Wij hebben met vijf personen van twee schotels (mixed grill 3 soorten vlees) gegeten en dit is ruim voldoende. Salade is altijd vers en vlees precies zoals het moet zijn. Indien contact dan liever per mail en niet telefonisch ivm volle agenda.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam mooi op tijd en het eten was ruim voldoende aan hoeveelheid. Verder weinig aan toe te voegen

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk, alleen aangegeven dat het zonder champignon & salades moest en toch zat dit erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede donerboxen.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik bij jullie bestelde waren de pizza’s heerlijk. Gisteren had ik ook bij jullie besteld niet alleen is jullie prijs omhoog gegaan maar de kwaliteit van jullie pizza is erg achteruit gegaan. De pizza’s waren slof, heel erg zout, en de smaak was er niet. Erg jammer

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals altijd

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang voor een maandagavond. Langer dan een uur voor 2 maaltijden

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na twijfel toch weet besteld. Nu kwam het wel op de afgesproken tijd bij ons thuis. Het was super !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed,maar de pitabroodjes ontbraken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ook snel bezorgd! Wat wel jammer was is dat we donerbox hadden besteld en aangegeven met knoflooksaus(stond ook op de bon) maar er zat geen saus in de donerbox. Iets beter kijken de volgende keer dus. Verder lekker eten!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de gevraagde tijd, lekker, veel, warm: alles prima.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Helaas zaten de gratis blikjes er niet bij.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer goed voor elkaar.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon hamburger zijn echt super! Zou beter zijn gekruide aardappelschijfjes ipv patat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur wachten, volgens mij zegt dit genoeg(half 10 eten stond niet in de planning) .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe kapsalon burger geprobeerd, Erg lekker!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot mijn grote verbazing ging er voor het eerst iets mis. Men was de kaas vergeten. Maar ik had honger, dus ik heb ze niet gebeld. Ik heb een keertje shoarma zonder kaas gehad. Verder alles top, zoals altijd.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies maar dan ook echt precies op de afgesproken tijd. En dat op een zondag?! Fan. Tas. Tish!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lauw... Drinken was gevallen (zakje is normaal los was nu bij eten in gedrukt. Blikjes goed ingedeukt smaak was er al uit.) Tasje van eten was gescheurd en leek gevallen mja

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt, lekker en ruim voldoende.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering lekker snel. Eten was ook goed warm. Alleen kan er niet over uit dat een kip donor zoveel vet bevat.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de verkeerde pasta gekregen. Ipv matriciana kreeg ik de Carbonara. Deze dan maar opgegeten.

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, bestelling ook optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was perfect

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de aangegeven tijd bezorgd. Lekker, goed warm en veel. Helemaal prima.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur was het eten er. Goed warm en smaakte ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd door vriendelijke bezorger en heerlijk vers!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, duurde wel een beetje lang voordat het er was 1 uur en 15 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza van superieur kwaliteit ! Bezorging was snel . De pizza’s waren niet lauw maar echt warm. Alles zat netjes verpakt niks was lauw of voelde vochtig aan net als bij vele andere zaken . Bezorger was super aardig! Tevens wenste hij me nog beterschap omdat ik verkouden was , dit vind ik heel attent van de bezorger. Laten we de pepermuntjes van Massada niet vergeten na een heerlijke maaltijd!!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar vond het ditmaal wel erg snel koud.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren jullie de cola vergeten.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza calzone

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon goed kan niet anders zeggen, De pizza’s die we bestelt hadden waren goed van smaak en goed warm TOP 👍👍

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH. ZO LEKKER. ELKE KEER GEWOON WEER EEN SUCCES.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon TOP ga zo door

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍Zo als altijd!!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. Altijd perfect !!!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill besteld. Was lekker en best wel veel. Niks mis mee dus.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en de portie friet waren op zich prima, maar helaas ontbrak het gratis blikje drinken dat bij elke pizza geleverd zou worden. Bezorging duurde langer dan normaal (50 minuten).

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteren 7 januari 2018 om 17:55 uur een bestelling gedaan. 19:45 kregen we het eten bezorgd. 1uur en 45 minuten! Bijna 2 uur doet masada erover om 3 pizza's en een dönerschotel te bezorgen. Op de website van masada staat dat de bezorging op zon en feestdagen iets langer kan duren, maar na 2 uur nadat we de besteld hadden was bij ons de honger wel over. Bovendien kwam het eten lauw en slof aan. Dus is het eten ook nog eens voor het grootste gedeelte in de prullenbak geëindigd. Jammer, want we hadden er wel 50 euro voor betaald. Voor ons dus geen masada meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen is het eten van Masada goed. De bezorging duurde erg lang ruim een uur en een kwartier. Daarmee waren ook niet alle producten voldoende meer op temperatuur en wordt het wat zompig. Deze keer een misser maar gezien eerdere ervaringen zal er de volgende keer wel weer bij Masada besteld worden maar dat blijft niet zo als dit zich herhaald.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur gewacht op de bezorging .

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was al de 2de keer dat ik meer dan een uur op het eten moet wachten. Ik bestel hele simpele dingen maar moet er veel te lang op wachten. Als ik nou grote schotels of zo bestel dan snap ik. Vind het erg jammer , de 3de keer zal ik niet snel weer hier bestellen.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keer op keer top kwaliteit. Al jaren lang nr 1.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurt het leveren erg lang en klopte de bestelling niet.

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit weer perfect,

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wat later dan doorgegeven bezorgtijd.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is goed echter is de laatste 3 keer dat we hebben besteld de bezorg tijd rond de 1-1,5 uur

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en de bezorging ook. Echter bij het bestelde broodje shoarma geen broodje. Gelukkig hadden we dit zelf nog.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd na 1 uur en 20 minuten bezorgd en was koud. Jammer

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen we na meer dan 2 uur wachten eindelijk konden eten, waren de pizza's koud en was onze bestelling ook nog incompleet.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna 1,5 uur voor het eten kwam en toen het kwam was het koud, terwijl wij maar op zo'n 100 meter afstand wonen. Vaker eten bij Massada gehaald, altijd erg goed maar dit keer niet. In het vervolg maar weer halen ipv laten bezorgen.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed , wel een beetje jammer dat de bestelling niet na wordt gekeken ....mis de frisdrank. ...zet het dan niet in jullie bestellijst. ...gratis

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets minder snel dan normaal. Komt omdat het zondagavond was + rond etenstijd. Pizza + pasta's waren erg lekker. Hamburger iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Vooral de kipschotel is ontzettend lekker.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel... Kapsalon en appel komkommersalade waren perfect..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en goed eten. Iedereen thuis had iets anders besteld en alles was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van enschede!!!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten laatst een misverstand is netjes opgelost personeel staat je netjes te woord. Kortom een tevreden klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle en goede service en zoals altijd het eten goed warm en smaakt goed

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd, alleen zijn de aardappeltjes bij de schotel vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vroeg om een hard gebakken shoarma, helaas was dat de vorige keer niet het geval en gisteren ook al niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs weleens beter gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bij bestelde patat was wat slap verder prima

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd alles goed

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima zoals altijd. Bezorging duurde erg lang, 55 min. voor een kleine bestelling op een dinsdag avond. Dit zijn wij niet gewend van jullie.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima, lekker eten en snel geleverd. Website is mooi geworden! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets te laat en niet super warm, maar wel weer super lekker. en even gebeld over geen brood bij de bestelling, maar kregen wel gratis brood zo houd je de klant super tevreden

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed behalve de aardappelschijfjes (heel erg slapjes)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en het eten lekker.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurt elke keer veel te lang. 80 minuten voor een pizza Kommop zeg. Ik ga hier niet meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede snelle service en eten was voortreffelijk

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit!!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend (zoals altijd)

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel vet in het eten en voor de 2e keer lsng wachten en elke bezorging weer bellen

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij ontvangst verwachte ik een pizza carbonara zoals bij ieder andere zaak. In eerste instantie dacht ik dat mijn pizza verwisseld was, maar toen ik ging kijken naar de toppings stonden de ingedrienten zoals ui en ei hier niet tussen zoals ik gewend ben van een pizza of pasta carbonara. Bezorging was prima! Altijd een goede ervaring gehad bij masada, maar dit vind ik erg jammer en niet het geld waard voor de pizza die ik ervoor terug kreeg.

Reactie van Masada:de pizza die u bedoeld is bij ons de carbonara speciaal . misschien is het handig om de ingredienten van de pizza door te lezen bij elke pizzeria zijn de ingredienten anders namelijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd snel bezorgd en smaakte voortreffelijk

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig heerlijke pizza gehad! Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Om half 6 stonden ze er zoals we hadden gevraagd.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering netjes op tijd !!! En altijd warm en lekker

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze bij drukte de online bestelling niet goed lezen. Sla op de hamburger en in de pasta spek ipv ham. Probleem is goed opgelost! maar de volgende keer er goed op letten!

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 menu Verkeerd geleverd , maar ook zeer snel na bezorgt , en zeer netjes en vlot opgelost. KLASSE !!!! Eten is hier echt prima , mensen die dit nog niet hebben geprobeerd , het is proberen waard , zo zijn wij ook daar gekomen

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de bestelling moet je een uur wachten dat is wel lang , het eten is goed

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van enschede! Het eten is top. De bezorging is ook zoals het hoort. Vriendelijke bezorgers die er ook verzorgd uit zien. Wel zo prettig want ze lopen wel met mijn eten. Ook de verpakkingen is van de kwaliteit anno 2017! Pepermuntje erbij.. gratis blikje frisdrank bij een bestelling via hun eigen website. Gewoon super. Normaal geef ik geen uitgebreide beoordeling maar als mensen aandacht geven aan hun product dan verdienen ze ook een goeie beoordeling.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele avond last gehad. Weet niet wat het was....maar gewoon de hele avond op de wc gezeten.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer, bestelling niet naar behoren bezorgd. Vorige keer de verkeerde pasta en pizza (voor de kleinste van 5) ontvangen en duurde erg lang. Deze keer bestelling in 3 delen ontvangen. Erg vervelend want de kleinste kreeg deze keer pas zijn pizza na maar liefst 1u en 40 minuten, terwijl zijn grote broer en mama het eten al op hadden. Ben erg teleurgesteld. Ik overweeg dan ook om voortaan ergens anders eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect zelfs de schijfjes waren super

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit maal erg slecht..dit is ook de eerste keer dat dit zo slecht was..het eten was besteld om 18:35 om 19:30 kwam het aan de deur..op zich geen problemen mee..als het goed was geweest..maar helaas, bij het uitpakken ontbreekte de knoflooksaus..(2 de keer al) de broodjes waren oud en koud..de döner was koud..de sla was al bruin verkleurd..helaas..deze ervaring heb ik nog niet eerder mee gemaakt met ze.dus hopelijk de eerste en laatste keer..normaal schrijf ik altijd goeie recensies ,omdat het gewoon altijd goed is..helaas zal ik het dit keer andersom moeten doen.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd snel geleverd en smaakte voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed . Zoals altijd. Top kwaliteit.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk en zelfs de liefdevolle boodschap naar mijn ega stond in de doos getekend. Thanks team Masada! Tot snel!

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed warm! Buiten dat was de bezorger erg vriendelijk en kreeg ik meer dan genoeg eten voor het geld!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals alijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker en werd snel bezorgd.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect, eten was goed

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. Snelle bezorging. Gratis frisdrank en broodjes. Helemaal goed.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals al tijd top!

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje vettig deze keer, normaal altijd too. Het ijsje zat tegen het warme eten aan en was inmiddels chocolade melk geworden. Volgende keer beter.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekker eten en bezorgers vriendelijk! Gewoon top👍👍

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd perfect. Alleen 1x doner box vergeten..

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en goede service bij bepaalde bestellingen krijg je extra's er gratis bij

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en super bezorging!

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorgingen op tijd, volgende keer weer.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal geweldig, aanrader! Enige minpuntje. We kregen gratis stokbrood met kruidenboter, alleen zonder kruidenboter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en mooi snel super restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk 😋

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier wel vaker. En het is altijd lekker! Snelle bezorging en aardige bezorgers.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de zondag duurde het erg lang. Blijf het jammer vinden dat ze de salade op de warme gerechten doen en het blikje wel apart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerste pasta, mijn favoriet en erg vriendelijke bezorger! Jammer dat jullie niet in oldenzaal bezorgen

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen redelijk vaak eten bij Masada. Altijd meer dan tevreden en super correcte bezorgers. Voor mij een dikke 9.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, bezorgtijd prima. Wel jammer dat ze pitabroodje vergeten waren.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, netjes en snel. zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed thnx

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk! Was bezorgd binnen 3 kwatier, warm en met blikje drinken apart

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed zoals gebruikelijk. Alleen duurde het erg lang. Het was druk, kan gebeuren. Maar stuur een SMS of iets dergelijks. Communicatie zorgt voor begrip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, snel geleverd en alles nog op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg goed..de champignonsaus vond ik persoonlijk erg dun ..het vlees was erg goed ! De bezorgtijd was weer super snel...weer toppie dus

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de zelfde kwaliteit

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de beste Kapsalon van Enschede!

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatst paar x niet tevreden eerst geen broodje en nu de verkeerde saus

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wrap was goed gevuld. Patat was helaas week.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd..en dankzij hun goede service nog een extraatje mogen ontvangen..wij bestellen hier bijna elke week wel..zo goed bevalt het ons! Gewoon top service en zeker een aanrader..af en toe is het iets drukker en moet je iets langer wachten ..tja dat heb je overal en hier is niets aan te doen

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk bestellen (on line) Snelle bezorging Goed en lekker eten en altijd fijn dat je iets gratis krijgt (blikje fris). Kortom ZEER Tevreden

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!!!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. De calzonepizza was erg lekker. Heb eerder pizza's van Masada gehad en het is fijn dat ze niet zo zout zijn (zoals bij andere afhaalpizza's wel het geval is).

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd zelf samengestelde pasta en die is heerlijk! Ook de bezorging is altijd lekker snel. Dus ik raad iedereen aan om hier te bestellen.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door boys, was Toppie

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfekt weer

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd ! Wij zijn erg tevreden en bestellen regelmatig

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's van Enschede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het alleen jammer, dat ik nu transactie kosten moet betalen, dat is nog nooit geweest.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 is hoogste wat we doen want er moet altijd iets zijn om naar te streven.